[21/02/2017] Presentació de la novel·la “No sense tu”, de Tessa Julià

Presentació de la novel·la "No sense tu", de Tessa Julià

Una nit de 1937, el pare d’una família de pagesos anuncia que marxa al front per combatre l’exèrcit franquista. La mare, que s’oferirà a la casa Salvans –on s’acaba d’instal·lar el president de la República Manuel Azaña–, i l’Anna, la filla, hauran de treballar de valent per guanyar-se la vida. D’amagat de la mare, que no en vol sentir a parlar, l’Anna es disfressa de noi per acompanyar la família Azaña, que cerca un guia que conegui la zona.

Tessa Julià i Dinarès (Matadepera, 1952)
Llicenciada en Pedagogia i en arts dramàtiques a la Universitat de Barcelona, i formada en Arts Escrites a l’Aula de Lletres. Catedràtica de Psicopedagogia, en aquests moments, jubilada.
He dedicat la meva vida laboral al món de la docència en diferents àmbits, des de l’escola bressol fins a la Universitat. També he fet molt de temps teatre on he exercit tant d’actriu com d’ajudant de direcció, com de guionista.
He format part del consell de redacció de la revista Àmbits de Psicopedagogia on hi he escrit diversos articles.
Tinc escrits llibres d’educació, sobretot sobre l’ensenyament de la lectura i l’escriptura i en els últims anys, la meva tasca literària està centrada en la novel·la, i en la narració infantil i juvenil.
Al 2011 rebo un accèsit del premi Fiter i Rosell del govern d’Andorra.

Publicat a