[20/10/2016, 19:30h.] Conferència “Tirando de la Manta de Tudela”

Conferència “Tirando de la Manta de Tudela”

Amb Ferran Alonso,  psicòleg, que presenta les troballes d’una investigació genealògica, que per primera vegada i de manera empírica, connecta directament amb els avantpassats jueus que van ser obligats a convertir-se al cristianisme a la fi del segle XV, i els noms dels quals apareixen a la Manta de Tudela.

Dijous 20  d’octubre,  a  les 19:30h.
Ateneu Terrassenc, Passeig del Vapor Gran 39 B, Terrassa

 

Ferran AlonsoFerran Alonso Casabella (Sabadell, 1967), és llicenciat en Psicologia (UAB) i Màster (DEA) en Psicologia Social (UB). Expert Universitari per la Universitat de Granada en violència social.

La major part de la seva trajectòria professional l’ha desenvolupat en el camp de l’anàlisi estratègica. Ha publicat diversos articles de caràcter científic i / o d’especialitat en revistes nacionals i internacionals.
Des de 2008 s’ha consagrat a l’estudi genealògic dels seus avantpassats, el que l’ha portat a visitar diferents racons de la geografia espanyola i, especialment, la zona meridional de Navarra. En els últims cinc anys ha visitat freqüentment Tudela i els pobles de la Ribera.

Publicat a