Presentació de ‘El último pastís / Diario de un Náufrago de Facebook’

Per quart any consecutiu, el periodista i escriptor Joan-Ignasi Ortuño publica un nou llibre que recull els seus textos publicats diàriament a la xarxa social Facebook en els últims 12 mesos.

El periodista Àngel Sánchez de la Font és l’autor del pròleg de ‘El último pastís’, que té, a més, en els també periodistes Rai Ferrer (il·lustrador, així mateix, sota la denominació de Onomatopeia) i Joan Alcaraz als seus‘avaladors’ la presentació que se celebra aquest 3 de desembre a l’Ateneu.

Joan-Ignasi Ortuño (Barcelona, ​​1957), és un periodista d’arrel. Especialitzat en espectacles, durant molts anys va treballar com a redactor d’espectacles, precisament, a El Periódico de Catalunya, Notícies Clau, El Correu Català, Play Boy, Diez Minutos o la Guia de l’Oci de Barcelona han estat altres de les moltes publicacions en les Ortuño que ha estampat la seva signatura. Ha realitzat exposicions de poesia visual i diversos muntatges escènics. En l’actualitat, està ultimant un altre llibre, en aquesta ocasió d’aforismes: “No sé si m’explico”, que es presentarà el proper mes de novembre a la seu barcelonina de la SGAE.

Publicat a