Presentació del llibre “Les coses invisibles”

«Imagineu-vos la cruïlla de dos carrers de l’Eixample.La veieu des d’un balcó en una de les cantonades.
La perspectiva és excel·lent per observar tot el que va passar a sota, o quasi tot, com si fóssiu a la llotja d’un teatre. Si voleu, podeu imaginar-vos que teniu un zoom per acostar-vos a algun lloc i veure de més a prop alguna cosa, o allunyar-vos-en per tenir una idea del conjunt. Però no podreu veure-ho tot. Per això, les coses invisibles importants us les explicaré jo. Diré el que sé, diré el que em van dir i diré el que vaig esbrinar. Alguna vegada especularé per emplenar algun buit que resulta imprescindible omplir, però ho faré només quan sigui estrictament necessari.»

Amb una prosa directa i subtil, Ramon Tolosa ha fixat un instant d’aquest cruïlla, poc després d’un esgarrifós accident de trànsit, i ha recuperat les vides dels implicats, la trama lleu i invisible en què estan lligats.

Una esplèndida novel·la sobre l’atzar i la fragilitat de les nostres vides.

Ramon Tolosa
El 1959 va néixer a Barcelona, on viu.

El temps que no dedica a treballar en una empresa de tecnologia, el passa enrtre Barcelona i l’Empordà i, sempre que pot, voltant pel món per fotografiar-lo i escriure el que hi veu i el que imagina. Algunes d’aquestes coses les emmagatzema en el bloc “Escrits, més o menys” (ramontolosa.wordpress.com)

És el primer cop que publica una novel·la….

Més informació: http://www.angleeditorial.com/les-coses-invisibles-444

Publicat a