Taller d’elaboració de Ratafies artesanals i casolanes

Taller d’elaboració de Ratafies artesanals i casolanes

Dijous dia 4 de juny, de 19.30 a 21.00 hores, a l’Ateneu Terrassenc

 

 

Impartit per:

  • Enòlegs especialitzats en l’elaboració de licors de maceració.
  • Professionals industrials del sector:
    • El senyor Àngel Portet de l’empresa Licors Portet de La Pobla de Segur, productors de
      La Ratafia dels Raiers.
    • L’amic Cesc Castellet del Restaurant Cafè Teatre.
    • La mestre herbolària: Anna Mª Princep per ensenyar-nos a conèixer les característiques de les herbes i les espècies.
  • Història, tradició i la Ratafia al món.

Aquest taller tindrà lloc el dijous dia 4 de juny, de 19.30 a 21.00 hores, a l’Ateneu Terrassenc, Passeig del Vapor Gran, 39.

 

Festa i Tast del 1r. Concurs de Ratafia.

Diumenge 11 d’octubre, a la Masia dels Bellots

Festa i Tast dels licors presentats al 1r. Concurs de Ratafies.

  • Degustació de productes.
  • Repartiment de premis.
  • Dinar popular de germanor.

Organitza: La Colla dels Federins

Amb la participació de Licors Portet, i del Restaurant Café Teatre.

Amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc

Amb el suport de:

  • Ajuntament de Terrassa.
  • Diputació de Barcelona.
  • Generalitat de Catalunya.
Publicat a